torsdag 25 mars 2010

Jag saknar dig!

K I M & L I V < 3

Just nu vill jag bara var självisk och ha hem dig! Klockan är strax före 0200, är hemma från quiznight. Jag märker själv hur jag håller mig borta från lägenheten, då den inte är någonting utan dig! Den är tom, kall och värdelös. Ungefär som mitt liv utan dig.

Jag älskar dig mer än allt på jorden och jag borde säga det oftare. Du är helt fantastisk och jag skulle inte vilja livet på samma sätt som jag gör med dig. DU får mig och må bra. Jag vill inte ringa och väcka dig. Du sussar säkert jättegott i mina bästa vänners soffa. Kim har helt rätt - ni är familj.

Jag ville bara skriva en kärleksförklaring innan sängdags. Morgondagens jobb kommer vara... intressant.

Godnatt // Robin

söndag 7 mars 2010

1,5 månad senare...

Jag vill starta detta inlägg med ett STORT grattis til mig själv och min älskling!

Vi är gravida!

Det är så fantastiskt stort och bra, jag kan knappt tänka på det utan att det överväldigar mig. Vi går nu in i vecka 13 så än är det ett tag tills vår lilla lurk kommer ut ur den bästa magen i världen.


Jag ska bli pappa!

Medans vi är på bra nyheter så har jag fått reda på att min fantastiska underbara bror äntligen får träffa sina äldsta efter mycket, mycket lång tid. Jag är stolt över dig bror och du har hanterat ett av det mest svårhanterbara saker jag någonsin kan föreställa mig. Snart kanske jag kan knipa en farbror-roll hos de 2 också. Jag finns alltid här.


Mitt barn kommer ha den bästa mamman i världen!

Vi kommer självklart inte sluta nu. Min mormor och kusse kommer ner för ett besök här i madiera. Återigen får man chansen att va "turist"; Se den botaniska trädgården, åka jeepsafari, åka linbanan till monte, äta på "Epra Piccania" (mmmmmm) och gå runt i gamla stan där man stannar på ett flertal av fiken.

Livet är på topp. Nya nyheter, ny säsong av melodifestivalen, ny fräsch lägenhet, nytt datum för hemresa. Allt är bra!
Vi ska avsluta med ett par bilder på vår lägenhet så alla kan se och mormor veta vart hon ska sova.
Från dörren
Från förra bildens balkong
Köket
Gästrum 1
Utsikt