måndag 7 september 2009

Förlåt!

Hallå igen!

Nu har tillräckligt många personer kastat i mitt ansikte att jag är lat och dålig som inte uppdaterar min blogg. Ge mig cred... det är min första jue! :)

Jag vill bara ta tillfället i akt och tacka min fantastiska mormor som har anmält sig som följare på min blogg! jag känner mig så himla populär!

Jag önskar våran kamera kunde börja fungera! jag vill visa allt å alla hur fint vi har det och kunna säga: Där tog jag en ÖL! & där köper vi cigg! & Där äter vi vår supergoda frukost. Men men. Jag bor på en paradisö, man kan ju inte önska allt. Eller?

Just nu i skrivande stund sitter min Älskling och ÄGER på sitt jobb. Hon utklassar mig, (inte så konstigt iofs) men också flera stycken på kontoret! Keep up the good work! Make me rich!

Min bror har fått en bebis! En liten Joakim. Som jag också skulle vilja lägga upp en bild på! Jaja, I-landsproblem men jag kan inte hjälpa det. Det är såna tillfällen man hatar sig själv för att man jobbar, cirkus 1000 mil hemifrån.

Kan någon som könner mig fatta att jag har varit tillsammans med världens underbaraste kvinna i snart 1 år och 9 månader. Denna högtid kommer firas (rätt självklart) på Madeira. Och vad passar bättre? Helt ärligt?

Snart kommer Teija ner! Det lär bli så awsome! 1. Det kommer bli som en liten spark i baken. Vi kommer åka till Porto Santo, vi kommer gå åtminstonde en levada medans vi är härnere. och mycke mer sånt man inte gör som "hrm hrm" inföding. Allvarligt... behöver vi en 2:a?

För att inte få mer klagomål om långa medelande ska jag hålla detta kort och uppdatera lite oftare istället!

hare bra alla och Johan... Ta hand om den där bebisen tills jag kommer hem, sen är min brorson min!

KRAM!

onsdag 17 juni 2009

Goodbye - all

Detta första inlägg kommer säkert, genom tiderna, bli mitt längsta inlägg i denna blogg, men det skiter jag i! Folk som läser det här får helt enkelt bläddra om dom finner något ointresant.

Som många säkert vet tar jag min Kim och flyttar ner till den portugisiska ön; Madeira.

Jag kommer ringa, men om jag inte gör det, vet att ni är i mitt hjärta ändå och denna "miss" isåfall bara är av praktiska själ.




-------------------------------------------------------------------------





Min släkt (mammas sida):

Släkten Roos, den vackra och evigt blommande!

Jag har inte varit med så mycket på senaste tiden i eran trädgård med olika långa rosor. Nåttjag finner väldigt sällsamt men uppenbarligen nödvändigt. Tro aldrig att jag väljer bort er!

Morbror


Hej då Morbror. Det ska bli ett sant nöje att komma hem sen igen så du och jag får ta tag i landet.
Som jag hela tiden skämtat och umgåtts med utan termer eller villkor, utan behov eller krav.
Maria
Den evigt trygga och gulligaste människa jag träffat genom mitt 20-åriga liv.
Max
Så många filmer och kort som bevisar den lycka vi finner i varandra. Jag är övertygad om att våran vännskap aldrig... aldrig, kommer dö ut.
Felix
Du kommer alltid ta upp en del av mitt hjärta. Allt bus och alla lekar. Du kommer alltid få mig att hålla fast i en väldigt viktig del av mig själv.

Mormor
Vart börjar jag ens. Fristaden du och morfar erbjöd mig i mina unga tonår. Ni var mitt lugn under en lång tid utan att veta om det. Tänk att ett pussel kan vara så viktigt. Jag vet redan nu, att du är en av dom som jag kommer hålla bäst brevkontakt med.
Morfar
Usch! Jag tycker inte illa om, jag hatar, att åka ifrån dig när det var så länge sen! Du var alltid så intresserad av mig. Mitt trumpetspelande, min lumpentid, min skolgång. Allt jag tog mig till.

Bengt och Marianne

De lugnaste och mest harmonika paret jag vet. Många gånger ska ni veta, har jag och kim suttit och pratat och sett upp till er. Sagt saker som; Sånna ska vi bli när vi är i den åldern.

Anneli och Patrik, Tommy och Monica



Vad ska jag säga? Ni hat alltid funnits där. Inte ofta men alltid, om det går att förstå. Detta säger jag här och nu. När jag kommer tillbaks, ändrar vi på det.




----------------------------------------------------------------------------
Det verkar dumt att skriva släkt (fars sida) så jag skiter i det
----------------------------------------------------------------------------

Jacke
Om det är någon relation jag inte är orolig över, på något sätt är det vår!
Den som har levt genom vinter och sommar, ibland utan någon kontakt alls. Och ändå, när jag kommer ner nu sist till din bal, är det som om jag aldrig varit borta. Jag känner dig, ända in i själen känns det som. Precis som du känner mig.
Kommer sakna dig så grymt mycket men jag kanske inte behöver allt för mycket (*hint, hint)

Pia och Anders
Alltid välkommen.
Det är den känsla jag får när jag är hos er. Finns aldrig någon skuld även om jag kommer helt oannonserad på en veckodag och vill vara där nån dag. Jag vill tacka Anders nu, lite privat, för vår nattliga lilla pratstund. Den hjälpte mer än jag själv visste just där. Ha det bäst och ta hand om plutten åt mig.

Nicke och Mia
Vad länge sen det va vi sågs! Eran nästa semseter ska gå mot portugal! Oj vilken bra idee!






Johan och Johanna



Vart ska jag ens börja? En vänskap jag precis har knutit till mig igen och en utav de alla jag vill göra till den starkaste. Du och jag har inte alltid kännt av det där blodsbandet men på nått sätt alltid vetat att det finns där. Och nu när vi har funnit tillbaks till varandra så sticker jag... Jag ber lite om ursäkt över det. Hur stolt du än säger att du är över mig på grund av jag åker.



Johanna; Så fort jag är hemma hos er så ser jag hur lycklig du gör min bror och jag tackar dig för det. Jag kommer inte bara sakna "Johan och Johanna). Jag kommer sakna Johan och jag kommer att sakna Johanna.



<3 style="TEXT-ALIGN: center">



Min nya släkt:




A&A




God mat, sovplats under lumpen, kärlek, djupa samtal, roliga fester, "eurovisionsslagerhuset", samplingspunkten för släkten och mycket mycket mer. Hur två människor lyckas göra så mycket med sitt sociala liv och dessutom göra det så uppenbart, att en tjugoåring efter 3 veckor vet att han hör hemma i den släkten är lite omöjligt för mig att förstå. Men ni två har lyckats. Jag kommer sakna er och allt som hör till.




Teija




Usch, hur ska jag kunna skriva något. Blir tårögd bara att tänka på det. Tack för att du finns. Både för mig och för Kim. Jag vill packa ner dig i min väska och plocka med dig ner till ön. Även fast vi inte kännt varandra så jättelänge har vi ändå hunni få en alldeles speciell relation. Den relationen älskar jag och tycker du är världens härligaste. Packa dina väskor för du ska komma ner och därmed basta!!!




My




Min nya systeryster. Om jag tänker efter har vi en ganska normal syskonrelation. Knepig men underbar. Jag kommer faktiskt sakna allt som hör till dig. Take the god with the bad om vi säger så. Jag Tycker det är jättesynd att vi inte hann ses innan vi drog till gräskö men men. Det är ju inte som om vi inte kommer tillbaka. Ta hand om allt och alla så hörs vi.




Yvonne




En bättre svärmor måste man leta efter, även om jag inte tror den kan bli funnen. Du har fått mig att känna mig välkommen som nykomling i denna helgalna släkt. Jag är glad att mina barn kommer ha dig som mormor en dag.




Nu måste jag åka till flyget... fler personer följer..........





Take care all



cause




IM LEAVING ON A JETPLANE...